Als opleidingsinstituut proberen we altijd zo veel mogelijk leerlingen aan het werk te krijgen. Zo kregen we laatst een aanvraag van Shiseido of we (oud) cursisten hadden om voor hun touch ups in parfumeriezaken te gaan doen. En die hadden we!!! Er zijn 4 cursisten van ons aangenomen en zij gaan binnenkort aan de slag. Een van de cursisten is Esther Berkhout. Lees hier hoe haar sollicitatie is verlopen.

Op 3 oktober 2018 ben ik gestart met de vervolg visagie opleiding (Masterclass Allround 2e fase) bij Micky Jooren. Op de Facebook pagina van Micky Jooren kwam ik toen een oproep tegen voor Shiseido Ze waren op zoek naar een make-up artist om het merk in verschillende winkels in het zuiden te vertegenwoordigen. Ik heb zo snel mogelijk mijn sollicitatie ingestuurd en kreeg  een uitnodiging om naar Breda te komen voor de selectieronde.Hiervoor moest ik een presentatie en een bijpassend moodboard maken dat mij zo goed mogelijk zou representeren. Tijdens deze dag moesten we ook een Face Chart maken en binnen 10 minuten een andere sollicitant opmaken. Uiteindelijk werd er een keuze gemaakt wie er het beste Shiseido kon gaan vertegenwoordigen. Er werd gekeken naar de resultaten van al deze onderdelen. Gelukkig werd ik uitgekozen en mag ik nu voorlopig het merk Shiseido gaan vertegenwoordigen!

Naast alles wat ik tijdens de Masterclass cursus van Micky Jooren ga leren hoop ik door deze kans om Shiseido te vertegenwoordigen nog meer ervaring te krijgen als make-up artist zodat ik hier mijn beroep van kan gaan maken.

Esther Berkhout

 

Pin It on Pinterest

Share This