Pasteltinten zijn weer helemaal in. Deze subtiele tinten hebben een verzachtend effect op de huidstint en zorgen voor een stralende look bij iedere vrouw.

Rose tinten zijn niet alleen weggelegd voor jonge meisjes, poederige pastels vullen de nudelook die we de laatste jaren veel gezien hebben mooi aan. Dit geeft een romantische en vrouwelijke look.

Voor een rustige teint is het mooi om in ton sur ton kleuren te werken, hierbij hebben de ogen, wangen en lippen allemaal dezelfde kleurnuance. Ook voor een zakelijke make-up geeft dit een mooi effect.

Voor ’s avonds is het mooi om de pastels wat te laten glanzen, dit kan door het gebruik van parelmoer producten of door een beetje glanzende oogschaduw over een matte pastel aan te brengen. Dit geeft een feestelijk effect. Voor de lichte huidstinten is een zilverachtig parelmoer mooi, voor de zongebruinde huiden of donkere huiden is een goudachtig parelmoer mooier. Dit alles uiteraard aangebracht op een mooie egale huid, waarbij foundation, concealer en poeder zeer transparant worden aangebracht

Voor echt stralende ogen geeft een tipje vaseline of lipgloss in het midden een extra glamoures effect.

Zorg ook dat de blusher op het gehele jukbeen wordt aangebracht en ook in een zachte teint

Tenslotte breng een zachte kleur lipstick aan, in combinatie met een zelfde kleur lippotlood om de contouren mooi te kunnen tekenen waardoor de lipstick langer blijft zitten en niet uitloopt.

Veel succes met het uitproberen van deze look!

Pin It on Pinterest

Share This