Onlangs is de webshop van Micky Jooren online gegaan. Dit was al een lange tijd een wens, omdat we op de opleidingen en cursussen met zoveel fantastische producten werken, die we ziet zouden willen missen en waar we voor 100% achter staan. De shop bevat niet heel veel producten, immers webshops waar je make-up kan kopen zijn er al genoeg.

Wat staat er dan wel in?

Onze eigen penselenlijn, deze penselen worden met de grootste zorg in Europa gemaakt. We hebben ze zelf ontworpen en kunnen daarom de prijzen laag houden, dus toppenselen voor een topprijs. Onze cursisten en de door ons opgeleide visagisten werken er graag mee!

Een reinigingsproduct voor ogen en gezicht en een shea butter cream. Deze producten zijn op 100% natuurlijke basis. Deze huidverzorging wordt gemaakt door Kristel’s skin care, een zeer goede schoonheidsspecialiste die zelf haar producten maakt en nu dus ook voor ons. Omdat er geen parfum en conserveringsmiddelen inzitten is deze reiniging en verzorging zelfs te gebruiken voor de meest gevoelige huiden.

Dé beste make-up fixers om de make-up lang te laten zitten. De fixer van Karaja geeft een natuurlijke fixatie, mooi voor bruidsmake-up of als de make-up lang moet blijven zitten.

De fixing spray van Kryolan geeft een superfixatie!! Zelfs bij de meest extreme omstandigheden, denk aan de bloedhete zomer die we net gehad hebben, winterfashion shows die vaak op het eind van de zomer worden gehouden of denk aan een filmpje waar bijvoorbeeld iemand in het water valt, onder al deze omstandigheden blijft de make-up erop zitten, gegarandeerd!!!

Deze fixing spray was alleen verkrijgbaar in een verpakking van 300 ml voor € 24,95

Nieuw is ook nu de handige verpakking om mee te nemen in jouw make-upkoffer: 75 ml voor € 9,95

De komende tijd zal ik meer over deze en onze andere producten gaan schrijven; over hoe aan te brengen en de werking ervan op de huid.

GO SHOPPING

Pin It on Pinterest

Share This