Op donderdagavond 12 januari 2012 gaat de Masterclass Visagie tweede fase bij Micky Jooren weer van start. Deze intensieve cursus start slechts één keer per jaar en is bedoeld voor iedereen die de basisbeginselen van het visagievak beheerst. Voor het komende seizoen is het lesprogramma volledig aangepast en vernieuwd, helemaal naar het tijdsbeeld van nu. Er zijn nog enkele plekken vrij in deze masterclass.

Nieuw in de masterclass zijn onder meer spectaculaire make-uptechnieken, inzet van stijliconen en een aantal fotoshootings met topfotograaf Michel Zoeter. Geïnteresseerden kunnen zich, mits zij beschikken over beheersing van de basisbeginselen van de visagie, aanmelden kunt hier.

Micky Jooren is als visagiste/haarstyliste al jaren een begrip in het mode- en reclamevak. In 1998 startte zij haar eigen opleidingsinstituut: Micky Jooren Haar- en Make-up-cursussen. Dit is hét opleidingsinstituut voor erkende opleidingen visagie, haarstyling, masterclasses en diverse workshops. Het instituut leidt op voor het landelijk erkende branchediploma Visagie. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan centraal.

Meer informatie: Micky Jooren Haar- en Make-upcursussen, tel. (013) 580 22 23

Micky Jooren

Micky Jooren

Micky Jooren is visagist, haarstylist en imagospecialist. Zij heeft al jaren haar eigen opleidingsinstituut in Tilburg, waar je terecht kunt voor beroepsopleidingen visagie, haarstyling, grime en styling, maar ook voor korte cursussen en workshops. Daarnaast is zij zelf nog actief werkzaam in de beroepspraktijk bij fotoshoots voor mode- en reclamefotografie.
Micky Jooren

Pin It on Pinterest

Share This