Mode is altijd in ontwikkeling. Van professionals wordt echter verwacht dat men voortdurend werkt volgens de nieuwste trends en technieken. Met de workshop Trends krijgen de deelnemers een volledige update van modetrends, make-up-stijlen en de allernieuwste kapseltechnieken, steeds vooruitlopend op het nieuwe modeseizoen.

Programma

Look & learn!! De workshops hebben ieder half jaar een geheel eigen invulling . Tijdens de workshops wordt altijd een tot enkele seizoenen geforecast op het gebied van make-up, haarstyling, mode, accessoires etc.

De trendworkshops zijn een prima manier voor professionals om op de hoogte te blijven van actuele trends en technieken op het vlak van mode en beauty.

Startdata

zondag 9 september 2012 10:30 – 13:00 uur

Prijs

€ 75,00

Direct Inschrijven

Direct inschrijven kunt u via ons Inschrijf Formulier of u kunt Contact met ons opnemen voor meer informatie.

Micky Jooren

Micky Jooren

Micky Jooren is visagist, haarstylist en imagospecialist. Zij heeft al jaren haar eigen opleidingsinstituut in Tilburg, waar je terecht kunt voor beroepsopleidingen visagie, haarstyling, grime en styling, maar ook voor korte cursussen en workshops. Daarnaast is zij zelf nog actief werkzaam in de beroepspraktijk bij fotoshoots voor mode- en reclamefotografie.
Micky Jooren

Pin It on Pinterest

Share This