Wij worden als opleidingsinstituut regelmatig benaderd of dat we geen goede ( oud ) cursisten hebben die aan de slag willen….. Nou, die hebben we genoeg, aangezien we al 20 jaar mensen opleiden. We proberen altijd zoveel mogelijk cursisten aan opdrachten te helpen. Lees hier het verslag van Ellen Kremers die een opdracht voor Inti Knitwear heeft gedaan

Ik ben Ellen Kremers een oud leerling van Micky Jooren Tilburg. Bij Micky heb ik dit jaar de opleiding haarstyling afgerond. Een hele leuke leerzame opleiding die een meerwaarde geeft aan mijn vak als visagiste. Regelmatig benaderd Micky oud leerlingen of ze interesse hebben in bepaalde opdrachten. Zo ook deze opdracht voor Inti Knitwear. De visagie en haarstyling verzorgen bij een fotoshoot voor de nieuwe lifestyle guide welke in augustus in de winkels is komen te liggen. Wie Inti Knitwear niet kent een kleine introductie.

Inti Knitwear is opgericht door Anna Cales samen met Leon van den Broek en bestaat inmiddels al 25 jaar. Alle truien, vesten, sjaals worden met de hand gebreid in Ecuador met baby alpaca wol.

In een ontspannen sfeer hebben we de opdracht in 2 dagen af kunnen ronden. Het heeft even tijd gekost om alles te editen, maar met een mooi eindresultaat. 

Ik ben heel blij dat Micky ons op de hoogte houdt met opdrachten.

Pin It on Pinterest

Share This