BB Creams zijn in korte tijd zeer populair geworden. Oorspronkelijk komen BB creams uit Azie, waar ze al veel langer gebruikt worden.

De afkorting BB staat voor Beauty Balsem.

De BB cream van Bellapierre is een combinatie van geavanceerde huidverzorging en foundation. Door deze combinatie krijg je een mooie natuurlijke dekking op de huid. Deze is uiteraard volledig op natuurlijke basis en heeft de volgende 5 eigenschappen:

Anti veroudering
Concealer
Foundation
SPF 15
Vocht inbrengend

De olievrije minerale formule verstopt de poriën niet en bedekt onvolkomenheden van de huid op een natuurlijke manier, is zeer sterk gepigmenteerd waardoor deze lang blijft zitten.

Voor wie is een BB cream geschikt?

Eigenlijk voor iedereen!

Maar ook zeker voor bijv. oudere huiden. Als je ouder wordt en wat meer rimpels krijgt zou ik zeker geen foundation meer gebruiken maar een BB cream, omdat deze een veel natuurlijker effect geeft. Met een dekkende foundation accentueer je juist meer de rimpeltjes. Verder is de BB cream ook uitermate geschikt bij probleemhuiden waarbij wordt afgeraden om foundation te gebruiken Tenslotte is de BB cream ook een fijn product voor in de zomer. Vaak is een foundation dan veel te dekkend wat er heel onnatuurlijk uitziet als je op het terras zit of op het strand bent. De BB cream geeft geen overdreven make-up look, maar egaliseert toch de oneffenheden.

Deze maand in onze shop:

Derma Renew BB Cream van Bellapierre

€ 39,95 Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren

www.mickyjoorenshop.nl

Pin It on Pinterest

Share This