Veel warme kleuren in de make-up deze zomer!

Deze zomer staan er weer een aantal inspirerende make-up trends op stapel. Met de komst van een nieuw seizoen zien we ook weer veel nieuwe kleuren voor ogen, lippen en wangen. Wat we bij alle trends terugzien is als basis een healthy glowing skin, prachtige natuurlijke huiden met zo weinig mogelijk foundation. Afpoederen hoort echt tot het verleden, een glanzende huid is een must!

Ook op ogen en wangen zien we veel crème achtige producten zoals highlights op wangen en wenkbrauwbot. Deze warme kleuren zijn geïnspireerd op kleuren uit de natuur en staan bij iedereen mooi, of je nu blond, bruin, rood of donker bent. Ze staan niet alleen mooi bij alle
haarkleuren maar ook bij alle huidstinten.

Bij de warme kleuren uit de natuur kan je denken aan zonnig geel, safari, oranje, roze, bruin, brons tinten, aardekleuren en koper. Ook prachtige bloemenkleuren zien we terug in de make-uptinten denk aan roze en fuchsia.

Heel gaaf is het om met deze natuurtinten bijvoorbeeld een zwoele smokey eyes te maken. Wil je helemaal het zomergevoel in de make-up breng dan op de oogleden een beetje gloss aan. Dat kan gewoon een lipgloss zijn. Het geeft een extra shiny effect. Meestal zet je een highlighter of een lichte kleur op het wenkbrauwbot en maak je de wimperrand wat donkerder met een potlood of donkere oogschaduw. Bij deze zomervariant doe je dat juist niet, je mag de smokey eyes kleur doortrekken tot in de wenkbrauw.

De make-uplook hoeft niet perfect te zijn, ga lekker experimenteren.

Ik wens je alvast veel make-up plezier.

Micky Jooren

Ps vind je het moeilijk om een mooie look bij jezelf aan te brengen? Kom dan eens naar de workshops om jezelf te leren opmaken, deze organiseren we zeker 2 keer per de maand. De eerstvolgende is op vrijdag 5 april Aanmelden kan via: www.visagie-opleidingen.nl

Pin It on Pinterest

Share This