Array
(
    [0] => NavigatorNode Object
        (
            [id] => 9
            [url] => https://www.visagie-opleidingen.nl/visagie-opleidingen/beroepsopleiding
            [accesskey] => 
            [type] => pagelink
            [tabindex] => 
            [titleattribute] => 
            [modified] => 1656581344
            [created] => 1611588981
            [hierarchy] => 2
            [depth] => 1
            [menutext] => Visagie opleidingen
            [raw_menutext] => Visagie opleidingen
            [target] => 
            [alias] => visagie-opleidingen
            [current] => 
            [parent] => 
            [has_children] => 1
            [children_exist] => 1
            [extra1] => 
            [extra2] => 
            [extra3] => 
            [children] => Array
                (
                    [0] => NavigatorNode Object
                        (
                            [id] => 8
                            [url] => https://www.visagie-opleidingen.nl/visagie-opleidingen/beroepsopleiding
                            [accesskey] => 
                            [type] => content
                            [tabindex] => 
                            [titleattribute] => Micky Jooren biedt een zeer uitgebreide en professionele Beroepsopleiding Visagie aan. 25 lessen gegeven door echte professionals. Schrijf je nu in!
                            [modified] => 1662027368
                            [created] => 1611588938
                            [hierarchy] => 2.1
                            [depth] => 2
                            [menutext] => Beroepsopleiding
                            [raw_menutext] => Beroepsopleiding
                            [target] => 
                            [alias] => beroepsopleiding
                            [current] => 
                            [parent] => 
                            [has_children] => 
                            [children_exist] => 
                            [extra1] => 
                            [extra2] => 
                            [extra3] => 
                        )

                    [1] => NavigatorNode Object
                        (
                            [id] => 24
                            [url] => https://www.visagie-opleidingen.nl/visagie-opleidingen/visagie-cursus
                            [accesskey] => 
                            [type] => content
                            [tabindex] => 
                            [titleattribute] => Leer in korte tijd veel make-uptechnieken én pas deze toe in de praktijk tijdens de Visagie Cursus. Ontvang een certificaat na voltooiing. Direct inschrijven!
                            [modified] => 1654604247
                            [created] => 1612464842
                            [hierarchy] => 2.2
                            [depth] => 2
                            [menutext] => Visagie Cursus
                            [raw_menutext] => Visagie Cursus
                            [target] => 
                            [alias] => visagie-cursus
                            [current] => 
                            [parent] => 
                            [has_children] => 
                            [children_exist] => 
                            [extra1] => 
                            [extra2] => 
                            [extra3] => 
                        )

                    [2] => NavigatorNode Object
                        (
                            [id] => 18
                            [url] => https://www.visagie-opleidingen.nl/visagie-opleidingen/portfolio-testdag
                            [accesskey] => 
                            [type] => content
                            [tabindex] => 
                            [titleattribute] => Werk aan jouw portfolio tijdens de Portfolio Testdag bij Micky Jooren. Streef naar het hoogste niveau en werk samen met échte professionals. Neem nú contact op!
                            [modified] => 1657716677
                            [created] => 1612464526
                            [hierarchy] => 2.4
                            [depth] => 2
                            [menutext] => Werken aan je portfolio 1 dag
                            [raw_menutext] => Werken aan je portfolio 1 dag
                            [target] => 
                            [alias] => portfolio-testdag
                            [current] => 
                            [parent] => 
                            [has_children] => 
                            [children_exist] => 
                            [extra1] => 
                            [extra2] => 
                            [extra3] => 
                        )

                    [3] => NavigatorNode Object
                        (
                            [id] => 19
                            [url] => https://www.visagie-opleidingen.nl/visagie-opleidingen/portfolio-fotoshoot
                            [accesskey] => 
                            [type] => content
                            [tabindex] => 
                            [titleattribute] => Werk onder deskundige begeleiding aan jouw portfolio tijdens onze Portfolio Fotoshooting. De fotoshooting bestaat uit een dagdeel. Schrijf je direct in!
                            [modified] => 1657716712
                            [created] => 1612464641
                            [hierarchy] => 2.5
                            [depth] => 2
                            [menutext] => Werken aan je portfolio 1 dagdeel
                            [raw_menutext] => Werken aan je portfolio 1 dagdeel
                            [target] => 
                            [alias] => portfolio-fotoshoot
                            [current] => 
                            [parent] => 
                            [has_children] => 
                            [children_exist] => 
                            [extra1] => 
                            [extra2] => 
                            [extra3] => 
                        )

                )

        )

    [1] => NavigatorNode Object
        (
            [id] => 11
            [url] => https://www.visagie-opleidingen.nl/haarstyling-opleidingen/haarstyling-opleiding
            [accesskey] => 
            [type] => pagelink
            [tabindex] => 
            [titleattribute] => 
            [modified] => 1612464874
            [created] => 1611589212
            [hierarchy] => 3
            [depth] => 1
            [menutext] => Haarstyling opleidingen
            [raw_menutext] => Haarstyling opleidingen
            [target] => 
            [alias] => haarstyling-opleidingen
            [current] => 
            [parent] => 
            [has_children] => 1
            [children_exist] => 1
            [extra1] => 
            [extra2] => 
            [extra3] => 
            [children] => Array
                (
                    [0] => NavigatorNode Object
                        (
                            [id] => 20
                            [url] => https://www.visagie-opleidingen.nl/haarstyling-opleidingen/haarstyling-opleiding
                            [accesskey] => 
                            [type] => content
                            [tabindex] => 
                            [titleattribute] => Een zeer uitgebreide, professionele en praktijkgerichte beroepsopleiding Haarstyling volg je bij Micky Jooren in Oisterwijk. Schrijf je in en leer alle facetten van het vak!
                            [modified] => 1656581497
                            [created] => 1612464683
                            [hierarchy] => 3.1
                            [depth] => 2
                            [menutext] => Haarstyling opleiding
                            [raw_menutext] => Haarstyling opleiding
                            [target] => 
                            [alias] => haarstyling-opleiding
                            [current] => 
                            [parent] => 
                            [has_children] => 
                            [children_exist] => 
                            [extra1] => 
                            [extra2] => 
                            [extra3] => 
                        )

                    [1] => NavigatorNode Object
                        (
                            [id] => 39
                            [url] => https://www.visagie-opleidingen.nl/haarstyling-opleidingen/portfolio-testdag-haarstyling
                            [accesskey] => 
                            [type] => content
                            [tabindex] => 
                            [titleattribute] => Unieke portfolio testdag voor startende of professionele haarstylisten bij Micky Jooren. Laat jezelf inspireren door absolute professionals. Neem nú contact op!
                            [modified] => 1657716741
                            [created] => 1612536767
                            [hierarchy] => 3.3
                            [depth] => 2
                            [menutext] => Werken aan je portfolio 1 dag
                            [raw_menutext] => Werken aan je portfolio 1 dag
                            [target] => 
                            [alias] => portfolio-testdag-haarstyling
                            [current] => 
                            [parent] => 
                            [has_children] => 
                            [children_exist] => 
                            [extra1] => 
                            [extra2] => 
                            [extra3] => 
                        )

                    [2] => NavigatorNode Object
                        (
                            [id] => 40
                            [url] => https://www.visagie-opleidingen.nl/haarstyling-opleidingen/portfolio-dagdeel-haarstyling
                            [accesskey] => 
                            [type] => content
                            [tabindex] => 
                            [titleattribute] => Portfolio fotoshooting voor startende of professionele haarstylisten bij Micky Jooren. Vul jouw portfolio aan tijdens onze Portfolio Dagdeel workshop.  Neem contact op!
                            [modified] => 1657716724
                            [created] => 1612536785
                            [hierarchy] => 3.4
                            [depth] => 2
                            [menutext] => Werken aan je portfolio 1 dagdeel
                            [raw_menutext] => Werken aan je portfolio 1 dagdeel
                            [target] => 
                            [alias] => portfolio-dagdeel-haarstyling
                            [current] => 
                            [parent] => 
                            [has_children] => 
                            [children_exist] => 
                            [extra1] => 
                            [extra2] => 
                            [extra3] => 
                        )

                )

        )

    [2] => NavigatorNode Object
        (
            [id] => 12
            [url] => https://www.visagie-opleidingen.nl/beroepsworkshops/total-bridal
            [accesskey] => 
            [type] => pagelink
            [tabindex] => 
            [titleattribute] => 
            [modified] => 1614371487
            [created] => 1611589228
            [hierarchy] => 4
            [depth] => 1
            [menutext] => Beroepsworkshops
            [raw_menutext] => Beroepsworkshops
            [target] => 
            [alias] => beroepsworkshops
            [current] => 
            [parent] => 
            [has_children] => 1
            [children_exist] => 1
            [extra1] => 
            [extra2] => 
            [extra3] => 
            [children] => Array
                (
                    [0] => NavigatorNode Object
                        (
                            [id] => 26
                            [url] => https://www.visagie-opleidingen.nl/beroepsworkshops/total-bridal
                            [accesskey] => 
                            [type] => content
                            [tabindex] => 
                            [titleattribute] => Leer hoe je perfect bruidsmake-up aanbrengt tijdens de Total Bridal workshop van Micky Jooren. Een allround visagie en haarstyling workshop. Direct inschrijven!
                            [modified] => 1655194167
                            [created] => 1612464968
                            [hierarchy] => 4.1
                            [depth] => 2
                            [menutext] => Total Bridal
                            [raw_menutext] => Total Bridal
                            [target] => 
                            [alias] => total-bridal
                            [current] => 
                            [parent] => 
                            [has_children] => 
                            [children_exist] => 
                            [extra1] => 
                            [extra2] => 
                            [extra3] => 
                        )

                    [1] => NavigatorNode Object
                        (
                            [id] => 27
                            [url] => https://www.visagie-opleidingen.nl/beroepsworkshops/minerale-make-up
                            [accesskey] => 
                            [type] => content
                            [tabindex] => 
                            [titleattribute] => Inspirerende workshop van Micky Jooren waar je verschillende make-uptechnieken leert en werkt met hoogwaardige minerale make-upproducten. Bekijk nú de startdata!
                            [modified] => 1656581676
                            [created] => 1612465010
                            [hierarchy] => 4.2
                            [depth] => 2
                            [menutext] => Minerale make-up
                            [raw_menutext] => Minerale make-up
                            [target] => 
                            [alias] => minerale-make-up
                            [current] => 
                            [parent] => 
                            [has_children] => 
                            [children_exist] => 
                            [extra1] => 
                            [extra2] => 
                            [extra3] => 
                        )

                    [2] => NavigatorNode Object
                        (
                            [id] => 25
                            [url] => https://www.visagie-opleidingen.nl/beroepsworkshops/gala-make-up-haarstyling
                            [accesskey] => 
                            [type] => content
                            [tabindex] => 
                            [titleattribute] => Tijdens de Gala en Glamour Make-up workshop van Micky Jooren leer je hoe je deze make-upstijl toepast. De ogen worden hierbij volledig geaccentueerd. Schrijf je in!
                            [modified] => 1656583536
                            [created] => 1612464939
                            [hierarchy] => 4.4
                            [depth] => 2
                            [menutext] => Gala make-up / Haarstyling
                            [raw_menutext] => Gala make-up / Haarstyling
                            [target] => 
                            [alias] => gala-make-up-haarstyling
                            [current] => 
                            [parent] => 
                            [has_children] => 
                            [children_exist] => 
                            [extra1] => 
                            [extra2] => 
                            [extra3] => 
                        )

                    [3] => NavigatorNode Object
                        (
                            [id] => 30
                            [url] => https://www.visagie-opleidingen.nl/beroepsworkshops/opfrisworkshop-visagie
                            [accesskey] => 
                            [type] => content
                            [tabindex] => 
                            [titleattribute] => Volg de opfrisworkshop Visagie bij Micky Jooren om jouw kennis op te frissen en vaardigheden bij te schaven. Diverse visagietechnieken komen aan bod. Direct inschrijven!
                            [modified] => 1654776092
                            [created] => 1612465101
                            [hierarchy] => 4.6
                            [depth] => 2
                            [menutext] => Opfrisworkshop Visagie
                            [raw_menutext] => Opfrisworkshop Visagie
                            [target] => 
                            [alias] => opfrisworkshop-visagie
                            [current] => 
                            [parent] => 
                            [has_children] => 
                            [children_exist] => 
                            [extra1] => 
                            [extra2] => 
                            [extra3] => 
                        )

                )

        )

    [3] => NavigatorNode Object
        (
            [id] => 13
            [url] => https://www.visagie-opleidingen.nl/workshops-voor-jou/make-up
            [accesskey] => 
            [type] => pagelink
            [tabindex] => 
            [titleattribute] => 
            [modified] => 1651225515
            [created] => 1611589240
            [hierarchy] => 5
            [depth] => 1
            [menutext] => In één dag leer jij...
            [raw_menutext] => In één dag leer jij...
            [target] => 
            [alias] => workshops-voor-jou
            [current] => 
            [parent] => 
            [has_children] => 1
            [children_exist] => 1
            [extra1] => 
            [extra2] => 
            [extra3] => 
            [children] => Array
                (
                    [0] => NavigatorNode Object
                        (
                            [id] => 29
                            [url] => https://www.visagie-opleidingen.nl/workshops-voor-jou/make-up
                            [accesskey] => 
                            [type] => content
                            [tabindex] => 
                            [titleattribute] => Leer kennismaken met de mogelijkheden van jouw eigen gezicht tijdens de workshop jezelf opmaken bij Micky Jooren. Breng de perfecte basismake-up aan. Schrijf je direct in!
                            [modified] => 1655457337
                            [created] => 1612465093
                            [hierarchy] => 5.1
                            [depth] => 2
                            [menutext] => Jezelf opmaken
                            [raw_menutext] => Jezelf opmaken
                            [target] => 
                            [alias] => make-up
                            [current] => 
                            [parent] => 
                            [has_children] => 
                            [children_exist] => 
                            [extra1] => 
                            [extra2] => 
                            [extra3] => 
                        )

                    [1] => NavigatorNode Object
                        (
                            [id] => 36
                            [url] => https://www.visagie-opleidingen.nl/workshops-voor-jou/privé-duo-workshop
                            [accesskey] => 
                            [type] => content
                            [tabindex] => 
                            [titleattribute] => Boek een privé sessie bij Micky Jooren en leer hoe je make-up aanbrengt die écht bij jou past. De workshop is afgestemd op jouw specifieke wensen. Neem contact op!
                            [modified] => 1655457579
                            [created] => 1612465522
                            [hierarchy] => 5.2
                            [depth] => 2
                            [menutext] => Privé / duo workshop
                            [raw_menutext] => Privé / duo workshop
                            [target] => 
                            [alias] => privé-duo-workshop
                            [current] => 
                            [parent] => 
                            [has_children] => 
                            [children_exist] => 
                            [extra1] => 
                            [extra2] => 
                            [extra3] => 
                        )

                    [2] => NavigatorNode Object
                        (
                            [id] => 35
                            [url] => https://www.visagie-opleidingen.nl/workshops-voor-jou/op-maat
                            [accesskey] => 
                            [type] => content
                            [tabindex] => 
                            [titleattribute] => De workshop op maat bij Micky Jooren wordt volledig aan jouw wensen aangepast. Van personal styling tot een leuke make-up workshop. Boek een workshop op maat!
                            [modified] => 1655457797
                            [created] => 1612465479
                            [hierarchy] => 5.4
                            [depth] => 2
                            [menutext] => Make-up op maat
                            [raw_menutext] => Make-up op maat
                            [target] => 
                            [alias] => op-maat
                            [current] => 
                            [parent] => 
                            [has_children] => 
                            [children_exist] => 
                            [extra1] => 
                            [extra2] => 
                            [extra3] => 
                        )

                    [3] => NavigatorNode Object
                        (
                            [id] => 31
                            [url] => https://www.visagie-opleidingen.nl/workshops-voor-jou/exclusieve-make-up
                            [accesskey] => 
                            [type] => content
                            [tabindex] => 
                            [titleattribute] => Maak kennis met de mogelijkheden voor jouw gezicht tijdens de exclusieve make-up workshop van Micky Jooren. Een workshop vol persoonlijke aandacht en advies. Boek nú!
                            [modified] => 1655458161
                            [created] => 1612465164
                            [hierarchy] => 5.5
                            [depth] => 2
                            [menutext] => Exclusieve Make-up
                            [raw_menutext] => Exclusieve Make-up
                            [target] => 
                            [alias] => exclusieve-make-up
                            [current] => 
                            [parent] => 
                            [has_children] => 
                            [children_exist] => 
                            [extra1] => 
                            [extra2] => 
                            [extra3] => 
                        )

                )

        )

    [4] => NavigatorNode Object
        (
            [id] => 14
            [url] => https://www.visagie-opleidingen.nl/startdata
            [accesskey] => 
            [type] => content
            [tabindex] => 
            [titleattribute] => De workshops bij Micky Jooren vinden verspreid over het hele jaar plaats. Er zijn meerdere startmomenten per jaar van de workshops. Bekijk de startdata!
            [modified] => 1654776336
            [created] => 1611589264
            [hierarchy] => 6
            [depth] => 1
            [menutext] => Startdata
            [raw_menutext] => Startdata
            [target] => 
            [alias] => startdata
            [current] => 
            [parent] => 
            [has_children] => 
            [children_exist] => 
            [extra1] => 
            [extra2] => 
            [extra3] => 
        )

    [5] => NavigatorNode Object
        (
            [id] => 10
            [url] => https://mickyjoorenshop.nl/
            [accesskey] => 
            [type] => link
            [tabindex] => 
            [titleattribute] => 
            [modified] => 1611589172
            [created] => 1611589172
            [hierarchy] => 7
            [depth] => 1
            [menutext] => Webshop
            [raw_menutext] => Webshop
            [target] => 
            [alias] => webshop
            [current] => 
            [parent] => 
            [has_children] => 
            [children_exist] => 
            [extra1] => 
            [extra2] => 
            [extra3] => 
        )

)
1

Privacy verklaring

Micky Jooren, gevestigd aan Molenstraat 3, 5061 HB Oisterwijk is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.visagie-opleidingen.nl/ Molenstraat 3, 5061 HB Oisterwijk / telefoon 0655851322

Micky Jooren is de Functionaris Gegevensbescherming van Micky Jooren Haar- en make-up cursussen, zij is te bereiken via info@make-up-cursussen.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Micky Jooren verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Geslacht

- Geboortedatum

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Gegevens over jouw activiteiten op onze website

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Micky Jooren verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- Micky Jooren analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

- Micky Jooren verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Micky Jooren neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Micky Jooren) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Micky Jooren bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Micky Jooren verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Google Analytics

Micky Jooren maakt gebruik van Google Analytics om middels analytische, functionele en tracking cookies bezoekgegevens bij te houden. De gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Hiermee optimaliseren wij de werking van de website, zodat wij elke bezoeker zo goed mogelijk kunnen voorzien van de gewenste informatie. Tevens beogen wij hiermee te kunnen analyseren hoe effectief onze Google AdWords-advertenties zijn. Wij hebben Google Analytics privacy-vriendelijk ingesteld, zodat IP-adressen geanonimiseerd worden en gegevens over een beveiligde SSL-verbinding gestuurd
worden. Met Google hebben wij een verwerkersovereenkomst getekend. Wij verwijzen naar het privacy beleid van Google voor meer informatie over hoe zij met uw gegevens omgaan. Ook raden wij aan het privacy beleid van Google Analytics te raadplegen wanneer u meer wilt weten over hoe Google omgaat met uw data.

Cookies en privacy

Een cookie is een klein tekstbestandje dat bij het eerste bezoek aan onze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, mobile telefoon of tablet.

Er zijn verschillende soorten cookies waarbij we hieronder kort aangeven welke cookies wij gebruiken en waarom wij dat doen.

Voor de meeste van onderstaande cookies moet u dus toestemming geven bij het eerste bezoek aan onze website. Wij willen u erop attent maken dat u er ook voor kunt kiezen om uw browserinstellingen aan te passen zodat u een waarschuwing krijgt voordat er cookies geplaatst worden of wanneer u nooit wilt dat er cookies geplaatst worden. Wees u er wel van bewust dat dit gevolgen kan hebben voor de functies en het gebruik van onze website. Wij kunnen u in dit geval niet een optimale gebruikerservaring garanderen.


Functionele - Cookies zorgen ervoor dat visagie-opleidingen.nl goed functioneert. Er hoeft hiervoor geen toestemming gegeven te worden.

Analytische - Cookies zorgen ervoor dat visagie-opleidingen.nl kan meten wat onze bezoekers op de website doen. De statistieken herleiden wij niet naar personen. Wij zijn hierdoor in staat onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics als derde partij.


Remarketing & Advertentie - Cookies zorgen ervoor dat eerdere bezoekers van onze website advertenties aangeboden krijgen die aansluiten bij hun interesse op basis van eerder zoekgedrag. U kunt zich hiervoor afmelden in uw browser of door geen toestemming te geven bij het eerste bezoek aan visagie-opleidingen.nl.


Interesse – Cookies zorgen ervoor dat wij onze website kunnen voorzien van informatie die zo relevant mogelijk is voor onze bezoekers.

Social Media – Cookies zorgen ervoor dat u door middel van buttons content kunt delen via uw social media. Voor de cookies die social media partijen plaatsen en hun privacy beleid verwijzen wij naar de websites van deze partijen.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Micky Jooren en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@make-up-cursussen.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We zullen zo snel mogelijk reageren op je verzoek.

Klacht indienen

Micky Jooren wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Micky Jooren neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@make-up-cursussen.nl.