Vind je het lastig om de juiste kleur foundation te kiezen? Blijft jouw make-up nooit lang zitten? Wil jij weten welke kleuren jou het beste staan? Tijdens deze één op één sessie leer je hoe je zelf een mooie make-up aanbrengt die bij jou past. Het voordeel van een privé-workshop is dat je van tevoren al je specifieke wensen kenbaar kunt maken.

Misschien ben je wel op zoek naar een mooi verzorgde make-up voor op het werk, die niet te veel tijd kost. Of heb je net een nieuwe bril uitgezocht en wil je jouw make-up afstemmen op het montuur. Ook kan het zijn dat de make-up die je vroeger gebruikte niet meer bij je past, omdat zowel het gezicht als onze ogen veranderen naarmate we ouder worden.

De privé-workshop Make-up duurt maximaal 3 uur en is helemaal afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Kortom: een workshop op maat, met individuele begeleiding. Het is ook mogelijk om de workshop samen met je moeder, dochter, zus of een vriendin te volgen.

Bij deze workshop dien je zoveel mogelijk eigen materialen mee te brengen. Dit om te beoordelen of je gebruik maakt van de juiste producten en kleuren. Via de opleiding kunnen er ook producten aangeschaft worden (niet verplicht). Beschik je zelf niet over make-up of materialen zoals penselen? In de cursusruimte zijn aanvullende producten aanwezig waarmee gewerkt mag worden.

Inbegrepen

  • 1 privé-sessie van 3 uur
  • Hapje en drankje

Prijs

€250,- voor 1 persoon
€350,- voor 2 personen

Direct inschrijven

Schrijf je nu direct in via ons inschrijfformulier of neem contact op voor meer informatie!

Foto’s: Michel Zoeter / www.photomicz.nl

Pin It on Pinterest

Share This