Micky Jooren haar- en make-upcursussen is hét opleidingsinstituut voor erkende opleidingen visagie en haarstyling, masterclasses, diverse korte cursussen en workshops. Micky Jooren startte in 1998 haar eigen opleidingsinstituut in Tilburg. De beroepsopleiding geldt al jaren als de beste vakopleiding Visagie van Nederland.

Visagie-opleidingen

Visagie opleidingen in AmsterdamWil jij je droom waarmaken? Kies dan voor de visagie-opleiding of haarstylingopleiding van Micky Jooren in Tilburg. Ook voor masterclasses, make-upcursussen en workshops visagie ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk bij de betreffende opleiding of cursus wanneer het programma van jouw keuze van start gaat!

  • De beste vakopleiding Visagie van Nederland
  • Inspirerend, praktijkgericht en succesvol
  • Gunstige locatie in Tilburg
  • Opbouw portfolio én diploma
  • Diverse startdata

Inspirerende visagieopleiding

Micky Jooren werkt met een team van gerenommeerde en bevlogen visagisten die hun vakkennis met veel passie doorgeven aan toekomstige professionals. Persoonlijk, kleinschalig en met aandacht voor jouw individuele ontwikkeling en talent. Inspirerend is dat de docenten zelf nog dagelijks in het vak werkzaam zijn en daardoor altijd op de hoogte zijn van de actuele trends en technieken. Met deze praktijkervaring geven zij een extra dimensie aan de lesstof.

Praktijkgericht: portfolio en diploma

In de zeer uitgebreide en vooral praktijkgerichte beroepsopleiding Visagie of Haarstyling leer je alle facetten van het vak beheersen. Na het afronden van deze professionele beroepsopleiding op hbo-niveau ontvang je een diploma. Omdat een goed portfolio onmisbaar is als afgestudeerd visagist of haarstylist, zijn de opleidingen bij Micky Jooren in Tilburg inclusief professionele fotoshoots. Zo bouw je al tijdens de opleiding een portfolio op om jezelf daarna overtuigend te kunnen presenteren.

Succesvolle carrièrestart

De haar- en make-upcursussen en de vakopleiding van Micky Jooren in Tilburg bieden een goede basis voor een carrière in de creatieve industrie. Na de opleiding kun je aan de slag als visagist of haarstylist. Bijvoorbeeld in de film-, televisie-, reclame- of modewereld. Uiteraard verliezen wij onze oud-cursisten na het afronden van hun opleiding niet uit het oog. Met belangstelling volgen wij hoe veel van hen succesvol aan het werk zijn en een mooie (internationale) carrière opbouwen.

Startdata

13 feb 2021 (zaterdag)

Make-Up Workshop om jezelf te leren opmaken
10:30 - 16:30 uur in Tilburg
20 feb 2021 (zaterdag)

Make-Up Workshop om jezelf te leren opmaken
10:30 - 16:30 uur in Tilburg
22 feb 2021 (maandag)

Workshop total bridal make-up & haar, 2 dagen
10:30 - 16:30 uur in Tilburg
23 feb 2021 (dinsdag)

Beroepsopleiding visagie 25 lessen - Dagopleiding
10:30 - 16:30 uur in Tilburg
25 feb 2021 (donderdag)

Cursus Visagie, 3 dagen
10:30 - 16:30 uur in Tilburg
13 mrt 2021 (zaterdag)

Workshop Minerale make-up - 1 dag
10:30 - 16:30 uur in Tilburg
6 apr 2021 (dinsdag)

Beroepsopleiding visagie 25 lessen - Avondopleiding
19:30 - 22:00 uur in Tilburg
7 apr 2021 (woensdag)

beroepsopleiding haarstyling 19 lessen, 2 lessen op 1 dag
10:30 - 16:00 uur in Tilburg

 

Direct inschrijven

Schrijf je nu in via ons inschrijfformulier of neem contact op voor meer informatie!

Video-impressie

Pin It on Pinterest

Share This